Preview Mode Links will not work in preview mode

Goburg Talk

Aug 16, 2022

Om att somna och vakna till ett 6LACK-album, kontraster, beslutet att ställa in släppet av sitt debutalbum, Iran och löften om höst-släpp. Dessutom hör vi såklart henne berätta om sommarens EP "Conversations, Pt. 2". Det här och mycket annat pratas det om när Shadi G gästar Goburg Talk.


Jul 27, 2022

Sverige fortsätter leverera ny pop-musik på den internationella scenen. Tidigare under 2022 släppte Paula Jivén karriärens allra första EP och i det här avsnittet av Goburg Talk djupdyker vi i den samling musik hon döpt till ”The Duality in Me”.


Jul 21, 2021

I det här sommaravsnittet av Goburg Talk är Vince Wavy tillbaka i podden! För drygt två år sedan gästade han som en tredjedel av poprap-trion Yanuari – nu gör han det som soloartist. Vi summerar hans första halvår tillbaka inom musiken, pratar om hur han har skapat sig en plattform via TikTok under pandemin...


May 25, 2021

I det här avsnittet av Goburg Talk lär vi känna R&B-sångerskan LUCIIA som i maj 2021 är aktuell med karriärens andra singel, ”BRB”. Bland annat berättar Malmö-artisten om hur hon lyckats arbeta sig in i internationella musiksammanhang och anledningarna till varför det dröjt ett år mellan...


May 12, 2021

Hiphop-veteranen ISON är i och med släppet av EP:n ”TRONEN” tillbaka i positionen som debutant. I detta avsnitt av Goburg Talk berättar han bland annat om sin tävlingsinstinkt, vilsenheten sedan senaste Ison & Fille-albumet och hur han likställer Timbuktu med JAY-Z.